Utstillinger og gallerier

Du finner mine bilder mange steder, både på nett og i ulike gallerier. I tillegg er jeg med på noen utstillinger. Hvis du ikke finner det bilde du tenkte hos mine gallerier, så har jeg til en hver tid flere hjemme i mitt atelier eller «Hos naboen» på Jeløya – alltid VELKOMMEN!

GALLERI LILLE MARTINE

Flotte Galleri Lille Martine ligger i Halden sentrum og jeg har til en hver tid mange av mine malerier her. De har også galleriet på Rød herregård i halden, hvor jeg vil ha utstilling sommeren 2023.

SOLI BRUG

Soli Brug er et vakkert galleri utenfor Sarpsborg. Verdt et besøk både for både kunst, omgivelser og mat! Mine bilder er i perioder på vegg, men alltid i nettgalleriet.

GALLERI GRAFF

I Askim sentrum finner du Galleri Graff. Et fint galleri med allsidig kunst av anerkjente kunstere. Her har de bilder av meg alltid hengende oppe.

GALLERI RØED JELØY

Galleri Røed viser stor bredde i norsk samtidskunst – og presenterer nye og etablerte talenter. De ønsker å bidra til å fremme og verne natur og kultur på Jeløy – og veldig moro for meg kunne bli presentert på «mitt lokale» galleri! Galleriet ligger i den nye låven på Røed gård og inneholder i tillegg til galleriet, kafé og flere spennende butikker og verksteder.

HOS NABOEN PÅ JELØY

Her er mitt faste «showroom». Kan alltid anbefale et besøk Hos naboen for god steminng og nydelig mat – og mine bilder på vegg.

%d bloggere liker dette: